KRYEFAQJA » LAJME » KPK shkarkon Kaloçin, prokuror i apelit
KPK shkarkon Kaloçin, prokuror i apelit

KPK shkarkon Kaloçin, prokuror i apelit

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar të enjten nga detyra Prokurorin e Apelit, Luan Kaloçi, pasi nuk ka arritur të justifikojë pasurinë e tij. Indirekt ai ka pranuar se disa kontrata për shitblerje pronash i ka hartuar në mënyrë fiktive për të paguar sa më pak taksa. Prokurori Kaloçi nuk ka deklaruar gjithashtu edhe një shumë prej 5 mijë dollarësh dhe 20 mijë euro në llogarinë bankare të bashkëshortes.

Sicred