KRYEFAQJA » LAJME » KPK: Gjyqtari Toska rikonfirmohet në detyrë
KPK: Gjyqtari Toska rikonfirmohet në detyrë

KPK: Gjyqtari Toska rikonfirmohet në detyrë

Gjyqtari i Apelit të Tiranës, njëherësh kandidat për Këshillin e Lartë Gjyqësor, Ilir Toska, rikonfirmohet në detyrë. Pas seancës dëgjimore të zhvilluar një ditë më parë, Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka dhënë vendim pozitiv për gjyqtarin Toska lidhur me testin e trefishtë të vettingut. Gjyqtari Toska ka qenë vetë i pranishëm në seancë, ndërsa trupa gjykuese përbëhej nga Etleda Çiftja, Xhensila Pine dhe Valbona Sanxhaktari. Toska rezultoi se nuk kishte fshehje në pasuri si dhe i justifikonte ato me të ardhurat e veta.

Sicred