KRYEFAQJA » LAJME » Korrupsion në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, ndalohen shtatë persona
Korrupsion në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, ndalohen shtatë persona

Korrupsion në Universitetin “Aleksandër Xhuvani”, ndalohen shtatë persona

Shtatë persona janë arrestuar nga policia e Elbasanit, mes të cilëve dekani i Fakultetit të Shkencave Humane, shefja e departamentit të gazetarisë dhe një pedogoge. Bashkë me ta janë vënë në pranga edhe tre sekserë dhe një student. Të arrestuarit akuzohen për “Korrupsion Pasiv i Personave që Ushtrojnë Funksione Publike”. Personat e arrestuar në bashkëpunim me njeri-tjetrin në kohë të ndryshme duke shpërdoruar funksionin publik kanë kërkuar dhe ushtruar ndikim të paligjshëm në rolin e sekserit dhe pedagogut në Universitetin “Aleksandër Xhuvani” Elbasan për marrjen e notave kaluese nga studentet gjatë sezoneve të provimeve.

Sicred