KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Konçensioni 30 vjeçar i “Rrugës së Kombit”

Konçensioni 30 vjeçar i “Rrugës së Kombit”

Ministria e infrastrukturës dhe energjisë vlerëson se tarifa 5 euro për “Rrugën e Kombit” nuk është rastësore. Në një intervistë për RTSH, Ilir Bejtja, këshilltar i ministrit të infrastrukturës argumenton se qeveria përzgjodhi ofertën më të ulet në garën e këtij koncensioni. Nga ana tjetër ai sqaron se kontrata me privatin parashikon ulje të tarifës për përdoruesit e shpeshte të kësaj rruge.

Sicred