KRYEFAQJA » LAJME » Komisioni i Jashtëm, seanca dëgjimore e rradhës
komisioni-i-jashtem, seance degjimore,

Komisioni i Jashtëm, seanca dëgjimore e rradhës

 

Komisioni i jashtëm ka zhvilluar një seancë degjimore me përfaqësues të ministrisë së jashtme për çështjet e shërbimeve konsullore që u ofrohen qytetarëve shqiptarë në botë. Në diskutimet që u shtrinë dhe gjatë shqyrtimit të projektligjit për krijimin e zyrës rajonale të bashkëpunimit rinor, çështje të ngritura kryesisht nga deputeti i opozitës Aldo Bumçi, u vunë në fokusin e qëndrimeve politike mbi ato shtetërore te politikës së jashtme. Komisioni i jashtëm mbështeti krijimin e zyrës rajonale për bashkëpunimin rinor si një arritje e shënueshme në politiken e jashtme shqiptare dhe rolin e Shqipërise në rajon.

Sicred