KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Komisioneri i lartë i OKB-se për refugjatët Antonio Guterres apelon që të ndalohet konflikti në Siri

Komisioneri i lartë i OKB-se për refugjatët Antonio Guterres apelon që të ndalohet konflikti në Siri

Komisioneri i lartë i OKB-se për refugjatët Antonio Guterres, ka bërë sot thirrje për një marreveshje të re financimesh mes komunitetit ndërkombëtar dhe fqinjëve të Sirisë, në mënyrë që këto vende t’u ofrojnë refugjatëve siriane kushte normale jetese. Guterres, gjithashtu ka apeluar që te ndalohet konflikti në Siri, pasi e kundërta do të coje në fundin e ekzistences së këtij vendi.

Sicred