KRYEFAQJA » LAJME » KLSH: Mbi 54 milionë lekë dëme në shëndetësi

KLSH: Mbi 54 milionë lekë dëme në shëndetësi

Prokurimet publike dhe pagat janë dy fushat me dëmin ekonomik më të lartë në sektorin e shëndetësisë. Sipas Kontrollit të Lartë të Shtetit ky dëm përllogaritet në mbi 54 milionë lekë. Ky institucion ka kryer 6 auditime në 6 institucione të ndryshme të këtij sektori. Këto të dhëna u përcollën në tryezen e organizuar nga USAID në lidhje me fuqizimin e institucioneve mbikqyrëse për të rritur transparencën në shëndetësi ku raportoi edhe Avokati i Popullit dhe Inspektoriati i Lartë i deklarimit të pasurisë.

Sicred