KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » KLSH: Dëmi në 2017 825.6 milionë euro
KLSH: Dëmi në 2017 825.6 milionë euro

KLSH: Dëmi në 2017 825.6 milionë euro

Kontrolli i Larë i Shtetit vlerëson se dëmi ekonomik i shkaktuar gjatë vitit 2017 nga institucionet shtetërore është në vlerë prej 825.6 mln euro. Shifra është dhënë nga kreu i Kontrollit të Lartë të Shtetit, Bujar Leskaj në seancën e sotme parlamentare. Sipas të dhënave dëmi është i përafërt me atë të një viti më parë. Sipas KLSH në vitin 2016 u regjistruan 820 milionë euro dëme dhe të ardhura të munguara. Zoti Leskaj në raportin e tij ka vlerësuar se KLSH në veprimtarinë e tij zbaton standardet ndërkombëtare.

Sicred