KRYEFAQJA » LAJME » Klosi: Në 300 ditë do arrijmë të pastrojmë territorin

Klosi: Në 300 ditë do arrijmë të pastrojmë territorin

Territori shqiptar ka nevojë për pastrim rrënjësor dhe ne do ta arrijmë për 300 ditë së bashku me njësitë vendore. Kështu u shpreh Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi në një takim me kryetarët e bashkive në  Durrës. Fillimi i operacionit mbarëkombëtar, do të jetë i ngjashëm me mega operacionin kundër vjedhjes së energjisë elektrike përsa i përket masave të ashpra penalizuese.  Ministri Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi tha se mjedisi nuk është mall pa zot, ndaj sot shpallim nismën e gjerë për një mjedis më të pastër, për tu shkëputur nga ndotja, si garanci për zhvillimin e gjithë vendit. Aksioni do të zhvillohet në disa faza, duke përfshirë të gjithë territorin e vendit. Gjatë zbatimit do të ketë masa të ashpra për të gjithë subjektet që shkaktojnë ndotje.

Sicred