KRYEFAQJA » LAJME » KLGj, nis votimi për përzgjedhjen e 6 anëtarëve

KLGj, nis votimi për përzgjedhjen e 6 anëtarëve

Sot janë mbledhur të gjithë gjyqtarët e Republikës, për të zgjedhur 6 anëtarët e Këshillit të Lartë Gjyqësorë. Proçesi i votimit ka ecur normalisht dhe fituesit do të përzgjidhen mes 9 kandidatëve. Ministrja e Drejtësisë, Etilda Gjonaj tha me këtë rast se gjyqtarëve shqiptarë iu takon të japin të njëjtin shembull demokracie dhe vetëorganizimi si prokurorët dhe të zgjedhin të njëjtën linjë edhe gjyqtarët do të zgjedhin përfaqësuesit e tyre për të ngritur Këshillin e Lartë Gjyqësor.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com