KRYEFAQJA » LAJME » KLD pritet të shqyrtoje kërkesën e Prokurorisë për gjyqtarin Shkëlqim Miri
Ish gjyqtari i akuzuar për korrupsion pranon akuzën

KLD pritet të shqyrtoje kërkesën e Prokurorisë për gjyqtarin Shkëlqim Miri

Këshilli i Lartë i Drejtësisë pritet të zhvillojë mbledhjen e radhës të premten për të shqyrtuar kërkesën e Prokurorisë për gjyqtarin Shkëlqim Miri, i arrestuar nga policia për korrupsion. KLD me vendimin e vet mund të pezullojë gjyqtarin nga detyra deri në përfundim të hetimit dhe më pas mund të merret masa e shkarkimit të tij nëse shpallet fajtor. Gjyqtari Shkëlqim Miri akuzohet për favorizimin e një të dënuari kundrejt përfitimeve monetare. Në banesën e gjyqtarit janë gjetur rreth 300 milionë lekë.

Sicred