KRYEFAQJA » LAJME » Bota » KANADA, PATINAZH NË AKULL NË RRUGËT E NGRIRA

KANADA, PATINAZH NË AKULL NË RRUGËT E NGRIRA

Moti i ftohtë mund të ndikojë në zhvillimin normal të veprimtarive sportive, por nuk mund të kufizojë njerëzit që, përtej ngricave dhe akullit, të merren me sport. Por, sipas mënyrës së tyre. Kështu ka ndodhur në Kanada, ku njerëzit kanë përfituar nga rrugët e ngrira për të ushtruar patinazhin në akull. Një disiplinë kjo që kërkon një pistë akulli, por, në këtë rast, moti ka krijuar një pistë natyrore në qiell të hapur.

Sicred