KRYEFAQJA » LAJME » Bota » Kampung Pelangi – fshati ylber
Kampung Pelangi - fshati ylber

Kampung Pelangi – fshati ylber

Qeveria indoneziane investoi vetëm 22 mijë e 467 dollarë për të ngjyrosur 223 shtëpi dhe rezultati është i mahnitshëm. Pse të shkosh të kërkosh ylberin kur mund të rrish brenda Qeveria indoneziane investoi vetëm 22 mijë e 467 dollarë për të ngjyrosur 223 shtëpi dhe rezultati është i mahnitshëm. Pse të shkosh të kërkosh ylberin kur mund të rrish brenda Kampung Pelangi? Ai është një fshat i vogël në Indonezi, i cili është shndërruar nga një lagje të varfërnë një shfaqje mahnitëse me ngjyra të ndezura dhe dizajne të çuditshme, mjaft e pëlqyer. Atje tashmë kanë filluar të shkojnë dhe turistë për të parë këtë fshat shumengjyrësh. Çdo shtëpi është ngjyrosur me të paktën tre ngjyra të ndryshme dhe tani fshati ka marrë emrin “Fshati Ylber”, për shkak të fasadës së krijuar. Kjo ide lindi si një përpjekje për të gjallëruar turizmin në fshat dhe u realizua nga puna e banorëve, ndërtuesve dhe vetë kryetarit të komunës.? Ai është një fshat i vogël në Indonezi, i cili është shndërruar nga një lagje të varfërnë një shfaqje mahnitëse me ngjyra të ndezura dhe dizajne të çuditshme, mjaft e pëlqyer. Atje tashmë kanë filluar të shkojnë dhe turistë për të parë këtë fshat shumengjyrësh. Çdo shtëpi është ngjyrosur me të paktën tre ngjyra të ndryshme dhe tani fshati ka marrë emrin “Fshati Ylber”, për shkak të fasadës së krijuar. Kjo ide lindi si një përpjekje për të gjallëruar turizmin në fshat dhe u realizua nga puna e banorëve, ndërtuesve dhe vetë kryetarit të komunës.

Sicred