KRYEFAQJA » LAJME » Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira në Precizion në RTSH1HD dhe RTSH Sport
Vlorë, RTSH 1 HD po shikohet në kanalin 58 UHF

Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira në Precizion në RTSH1HD dhe RTSH Sport

Në Shqipëri, që prej paradites të së shtunës ka nisur zyrtarisht Kampionati i 9 -të Botëror i Fluturimeve të Lira në Precizion. Në këtë Botëror marrin pjesë rreth 150 pilotë nga 28 vende të ndryshme të Botës. Pilotët nisen nga maja e Malit të Shashicës, për të përfunduar në Plazhin e Vlorës. Kampionati po transmetohet drejtpërdrejt nga RTSH1HD dhe RTSH Sport. Por ju mund ta ndiqni edhe në faqen e web-it www.rtsh.al.

Sicred