KRYEFAQJA » LAJME » Kabineti Rama mblidhet në Lezhë
Kabineti Rama mblidhet në Lezhë

Kabineti Rama mblidhet në Lezhë

Në Lezhë të premten ka nisur mbledhja dy ditore e qeverisë, që është edhe e para për vitin 2018. Pas dite në kuadrin e “Vitit të Skënderbeut” në Memorialin “Gjergj Kastrioti” do të zbulohen disa nga projektet qeveritare për Lezhën. Në axhendën dyditore të mbledhjes së qeverisë janë parashikuar një sërë takimesh të kryeministrit Rama dhe të ministrave me drejtuesit qendrorë e vendorë të qarkut Lezhë, si dhe disa inspektime në terren.

(Visited 26 times, 26 visits today)
Sicred