KRYEFAQJA » LAJME » Kabinet të ri kardiologjie për qendrën shëndetsore nr.3 në Tiranë

Kabinet të ri kardiologjie për qendrën shëndetsore nr.3 në Tiranë

Është peruruar sot një nga 4 kabinetet kardilogjike të plotësuara me Echo kardiake dhe Holter ritmi e presioni në Qendrën Shëndetësore nr 3 të specialiteteve në Tiranë. Ministri i Shëndetsisë Beqja theksoi se ky kabinet, i cili ofron shërbimin për 8 qendra shëndetësore e redukton ndjeshëm ngarkesën e QSUT dhe ofron shërbimin më pranë për qytetarët. Sipas Mjekes Kardiologe të qendrës Dr. Manjola Liko dhe Drejtores së saj Valdete Malaj, në këtë qendër specialitetesh për sëmundjet kardiake, përballohet një ngarkesë e konsiderueshme vizitash.

Sicred