KRYEFAQJA » LAJME » Junker mbërrin në Tiranë
Junker mbërrin në Tiranë

Junker mbërrin në Tiranë

Presidenti i Komisionit Europian, Jean-Claude Juncker ka mbërritur në Tiranë në një vizitë që mendohet të përcjelli mesazhet në pritje të çeljes së negociatave mes Shqipërisë dhe BE. Zoti Junker është pritur me të gjitha nderet para selise së qeverisë nga kryeministri Edi Rama dhe kabineti i tij. Në dhjetor të vitit të kaluar zoti Junker i deklaroi zotit Rama se “Jemi në pikën ku mund t’i rekomandoj Këshillit hapjen e negociatave me Shqipërinë. Nëse vijojnë rezultatet pozitive, synoj t’i propozoj këshillit hapjen e negociatave” .

Sicred