KRYEFAQJA » LAJME » Jalë, AKU bllokon lokale në kushte skandaloze higjene
Jalë, AKU bllokon lokale në kushte skandaloze higjene

Jalë, AKU bllokon lokale në kushte skandaloze higjene

AKU njoftoi se ka bllokuar në Jalë dy restorante dhe një fastfud, të cilët u shërbenin qytetarëve ushqime në kushte skandaloze higjiene. “Ndaj subjekteve, restorant “Lavdoshi, restorant “Kapiteni” dhe fastfood “Spiro Kreku” janë marrë masë administrative gjobë 300.000 lekë për secilin si dhe bllokim i menjëhershëm i aktivitetit” njofton AKU. Agjensia publikon si fakte edhe disa foto me pamje të frikshme nga këto lokale. Jala është në këtë kohë ndër plazhet më të frekuentuar për pushuesit shqiptarë dhe të huaj.

Para Mbrapa

[/tie_slide]

Para Mbrapa
Sicred