KRYEFAQJA » LAJME » Investimet në qytetin e Beratit
Investimet, në qytetin, e Beratit

Investimet në qytetin e Beratit

Qyteti i një mbi një dritareve do të ketë tashmë një imazh më të mirë në pjesën e tij hyrëse. Kjo në saj të restaurimit të fasadave të pallateve në lagjen “Çlirim”, punë e cila ka nisur me tetë objektet e para, do të vijojë gjatë vitit që vjen, për tu përmbyllën krejtësisht në mesin e vitit 2019. Bashkia e qytetit ka vendosur të ndërhyj në ato objekte pamja e të cilave linte shumë për të dëshiruar. Dy krahët e rrugës në pjesën hyrëse të qytetit janë me pallate të ndërtuara prej gati 50 vitesh dhe nuk ishtë ndërhyrë në fasadat e tyre, gjë që sjell një imazh asap të denjë për një qytet që synon të zhvillohet nëpërmjet turizmit.

Sicred