KRYEFAQJA » LAJME » Investimet në Plazhin e Vjetër në Lungomare
Investimet, në Plazhin e Vjetër, në Lungomare

Investimet në Plazhin e Vjetër në Lungomare

Një ndër investimet më kryesore në infrastrukturën rrugore në Vlorë, rruga e “Plazhit të Vjetër” që të çon në “Pyllin e Sodës” do të perfundojë brenda 6 muajve, duke qenë gati për sezonin turistik të vitit që vjen. Bëhet fjalë për një segment rrugorr që deri më tani ka qenë mjaft problematike për shkak të amortizimit, dhe që të çonte drejt palzhit të vjetër dhe zonës së Zvërnecit në Vlorë, ndërsa bëhej pengesë edhe per zhvillimin e turizimit në këtë zonë, kryesisht gjatë verës. Projekti për rehabilitimin e infrastrukturës përgjatë detit, pritet të hyje në fazën e tij të dytë, duke nisur nga zona e Skelës drejt Plazhit të Vjetër.

Sicred