KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Insituti italian i Kulturës prezanton ekspozitën e Trienales së Milanos
Insituti italian i Kulturës prezanton ekspozitën e Trienales së Milanos

Insituti italian i Kulturës prezanton ekspozitën e Trienales së Milanos

Institui italian i Kultures, ka prezantuar edicionin e 21-të të Ekspozitës Ndërkombëtare të Trienales së Milanos. Kjo ekspozitë me temën “Shekulli 21, Dizajn pas Dizajni” e mbështetur dhe nga Ministria shqiptare e Kulturës, sipas drejtorit ekzekutiv Andrea Kançelato vlerëson rolin e dizajnit dhe të projektit në trajtimin e problemeve dhe të krizave bashkëkohore.

Sicred