KRYEFAQJA » LAJME » Haradinaj: Ushtria nuk sjell probleme me NATO-n

Haradinaj: Ushtria nuk sjell probleme me NATO-n

“Ushtria e Kosovës nuk do të sjellë asnjë problem në marrëdhëniet mes Kosovës dhe Natos”. Kështu ka siguruar kryeministri, Ramush Haradinaj, në parlament një ditë pas paralajmërimit të bërë nga ana e sekretarit të Përgjithshëm të Aleancës.

Nga ana tjetër, Haradinaj, paralajmëroi se nuk duhet që Kosova të bjerë pre e lojës së Serbisë, që po tenton të nxisë një indinjatë ndërkombëtare në aspektin humanitar në lidhje me tarifën 100%.

Kuvendi i Kosovës, u mblodh në seancë plenare për të diskutuar mbi buxhetin e Kosovës, por edhe mbi një mori pikash të mbetura nga seancat e mëparshme.

Sicred