KRYEFAQJA » LAJME » Haradinaj për qeverinë e re të Kosovës
Haradinaj, shprehet, për qeverinë, qeveria e re, kosova pas zgjedhjeve

Haradinaj për qeverinë e re të Kosovës

Kandidati për kryeministër të Kosovës i koalicionit mes PDK, AAK dhe partisë Nisma, Ramush Haradinaj, deklaron se nuk do të lejohen improvizime për sa i përket qeverisë. Ai tha gjithashtu edhe se qeverinë do ta formojë koalicioni që ka fituar zgjedhjet, siç duhet të veprohet. Haradinaj shprehet se beson se qeveria e re do të formohet një javë pas çertifikimit të rezultateve dhe se ka një traditë të bashkëpunimit me Lidhjen Demokratike të Kosovës, e cila mund të vazhdojë edhe përgjatë qeverisjes së ardhshme.

Sicred