KRYEFAQJA » LAJME » Greminger për RTSH: Shqipëria ka detyrim të përgatisë një reformë të plotë zgjedhore para zgjedhjeve lokale
Greminger për RTSH: Shqipëria ka detyrim të përgatisë një reformë të plotë zgjedhore para zgjedhjeve lokale

Greminger për RTSH: Shqipëria ka detyrim të përgatisë një reformë të plotë zgjedhore para zgjedhjeve lokale

Shqipëria ka detyrim të përgatisë një reformë të plotë zgjedhore e cila duhet të jetë gati para zgjedhjeve lokale të vitit të ardhshëm. Kështu deklaroi në një intervistë të thelluar dhe ekskluzive për Televizionin Publik Shqiptar, Sekretari i Përgjithshëm i OSBE-së Tomas Greminger. Për zyrtarin e lartë standartet bazë për të ndërtuar një shoqëri demokratike janë zgjedhjet e lira dhe lufta kundër korrupsionit.

Sicred