KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Gjykata: Ismailaj t’i kthejë OSHEE 9.5 milionë euro
Gjykata: Ismailaj t'i kthejë OSHEE 9.5 milionë euro

Gjykata: Ismailaj t’i kthejë OSHEE 9.5 milionë euro

Ish-administratori i kompanisë DIA Kastriot Ismailajt do të duhet ti paguajë 9.5 milion euro si dëmshpërblim OSHEE. Vendimi është dhënë të enjten nga Gjykata e Tiranës. Më parë OSHEE e kish paditur Ismailajn për mashtrim. Palët kishin arritur një marrëveshje sipas së cilës kompania DIA do të mblidhte debitë dhe fitimin e munguar nga klientët e OSHEE, por DIA nuk kish respektuar kontratën. OSHE kërkoi në gjykatë që Ismailaj ti kthente 8 milionë euro. Avokati i OSHEE tha se ky është hapi i parë i suksesshëm në drejtim të kompensimit të dëmeve.

Sicred