KRYEFAQJA » LAJME » Gjykata Administrative rrëzon Selamin
Gjykata Administrative rrëzon Selamin

Gjykata Administrative rrëzon Selamin

Gjykata Administrative vendos të rrëzojë kërkesën për sigurimin e padisë për deputetin Shkëlqim Selami. Ai ju drejtua kësaj gjykate duke kërkuar shfuqizimin e vendimit të KQZ për heqjen e mandatit të deputetit, derisa çështja të përfundojë së shqyrtuari në themel. Avokati i tij mbrojtës, kërkoi pezullimin e vendimit, por gjykata nuk e pranoi ndërsa caktoi datën 6 shkurt si seancën për fillimin e shyqrtimit të çështjes në themel. Në fund të muajit dhjetor, Komisioni Qëndrorë Zgjedhorë, i hoqi mandatin dy deputetëve të Kuvendit Dashamir Tahiri dhe Shkëlqim Selami pasi ishin subjekt të ligjit për dekriminalizimin. Ky vendim u ankimua në Gjykatën Administrative nga të dy depuetetët.

Sicred