KRYEFAQJA » LAJME » Gjirokastër; Mungon mbikalimi, rrezikojnë këmbësorët
Gjirokastër, Mungon mbikalimi, rrezikojnë këmbësorët

Gjirokastër; Mungon mbikalimi, rrezikojnë këmbësorët

Kryqëzimi i Urës së Kardhiqit, në rrugën kombëtare Tepelenë-Gjirokastër, është një tjetër rast që dëshmon se shpesh projektet e investimeve në rrugë, janë të pastudiuara. Në dy anët e kësaj rrugë kombëtare, shtrihen disa fshatra. Në mungesë të një mbikalimi  problematik lëvizja e këmbësore nga njëra anë e rrugës në tjetër, është e rrezikshme, aq më tepër kur në këtë zonë ndodhen edhe mjediset e pushtetit vendor dhe shkollës së mesme të bashkuar “Bilal Golemi”, etj.

E deri sa të ndërtohet një mbikalim, kujdesi i këmbësorëve dhe fati i mirë janë zgjidhja për shmangien e aksidenteve në kryqëzimin e Urës së Kardhiqit

Sicred