KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Gjirokastër, 7 mijë turistë vizitojnë zonat e mbrojtura natyrore

Gjirokastër, 7 mijë turistë vizitojnë zonat e mbrojtura natyrore

Deri tani zonat e mbrojtura natyrore mjaft të njohura në Gjirokastër janë vizituar nga 7 mijë turistë, mes tyre dhe shumë të huaj. Shifrat flasin për një rritje të interesimit nga viti në vit për këto pasuri natyrore të Shqipërisë.

Sicred