KRYEFAQJA » LAJME » Gjiknuri: Platforma e PD-së kundër biznesit

Gjiknuri: Platforma e PD-së kundër biznesit

Një kërcënim për zhvillimin ekonomik është  quajtur nga ministri i infrastrukturës dhe energjisë dekleratat e bëra nga kryetari i partisë demokratike lidhur me ligjin e ri të propozuar për bizneset të përfshirë në tendera, koncesione, dhënie lejesh etj. Ministri Gjiknuri u shpreh se  qeveria do të vazhdojë politikat e saj zhvillimore sepse zhvillimi është për shumicën e shqiptarëve, pavarësisht se kush është në pushtet.

Këto dekletara ministri i bëri pas përfundimit të një aktiviteti në lidhje me efiçencën në energji për të cilën theksoi se disa institucione publike e kanë realizuar dhe shtoi se efiçenca në energji duhet të zërë një vend më të madh në sektoin privat.

Sicred