KRYEFAQJA » LAJME » Gjiknuri: Planet vendore duhet të zbatohen

Gjiknuri: Planet vendore duhet të zbatohen

Zhvillimi i planeve vendore dhe zbatimi i tyre ishin temë diskutimi i forumit të organizuar nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë në bashkëpunim me Agjencinë Kombëtare të Planifikimit të Territorit. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Damian Gjiknuri, theksoi se planifikimi është gjëja më e vështirë, por njëkohësisht edhe më e rëndësishme. Duhet ndërveprim dhe bashkëpunim theksoi ministri mes qeverisjes qendrore dhe asaj vendore. Ministri theksoi edhe rëndësinë e përfshirjes së diasporës në këtë proces. Nga 61 bashki të vendit deri tani kanë planin e tyre vendor 44 prej tyre .

Sicred