KRYEFAQJA » LAJME » Futboll, Liga e Evropës edhe për 3 sezone të tjera falas në RTSH

Futboll, Liga e Evropës edhe për 3 sezone të tjera falas në RTSH

Radio Televizioni Shqiptar konfirmohet edhe një herë si shtëpia e sportit për shqiptarët. Transmetuesi i vetëm publik në Shqipëri ka siguruar edhe për 3 sezone të tjera, të drejtat e transmetimit të një veprimtarie prestigjioze, siç është Liga e Evropës. Pasi e ka sjellë këtë veprimtari të klubeve të kontinentit për 3 sezonet e shkuara, Liga e Evropës do të vijë në ekranin e shqiptarëve për sezonet 2018-2019, 2019-2020 dhe 2020-2021. Ashtu si dhe më parë gjithçka do të jetë falas.

Sicred