KRYEFAQJA » LAJME » Fushë Kruja gdhin e mbuluar nga mjegulla
Fushë Kruja gdhin e mbuluar nga mjegulla

Fushë Kruja gdhin e mbuluar nga mjegulla

Fushë Kruja dhe rrethinat e saj janë gdhirë sot nën një mjegull të dendur. Ajo ka nisur nga mesnata deri në oren 10 të mëngjesit kur ka nisur të davaritet. Të gjithë akset rrugore që kalojnë në këtë zonë kanë qenë të mbuluar nga mjegulla dhe pamja ka qenë shumë i kufizuar. Fatmirësisht në akset Fushkrujë-Thumanë, Fushë Krujë-Rinas-Vorë, Fushë Krujë-Tiranë nuk janëregjistruar aksidente. Ndërsa në zonat rurale të zonës ka patur jo pak probleme në qarkullimin normal të udhëtarëve. Kjo zonë është pikë kyçe në drejtim të Aeroportit Ndërkombëtar “Nënë Tereza”, Portit të Durrësit, “Rruga e Kombit”, Tiranës etj.

Sicred