KRYEFAQJA » LAJME » Ftesa për dialog, studentët i përgjigjen negativisht kryeministrit
Ftesa për dialog, studentët i përgjigjen negativisht kryeministrit

Ftesa për dialog, studentët i përgjigjen negativisht kryeministrit

Kryeministri Edi Rama ka marrë një përgjigje negative nga studentët protestues për kërkesës së tij për dialog. Madje tonet e reagimit ishin të ashpra. “Seriozisht e ka ai? Gjithë arrogancat që kemi duruar nga ai, tani do të jemi ne arrogantë ndaj tij. Merri kërkesat me vete, nuk ka negociata dhe as nuk do të ketë. What the fuck!” ishte deklarata e një student. Protestuesit thonë se do të këmbëngulin në realizimin e kërkesave të tyre. Tashmë kërkesa kryesore duket se është anullimi i Ligjit për Arsimin e Lartë.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com