KRYEFAQJA » LAJME » FSHF: Dënimi i Skënderbeut një lajm i keq për futbollin shqiptar
Disiplina "syrgjynos" Sinan Idrizin

FSHF: Dënimi i Skënderbeut një lajm i keq për futbollin shqiptar

Federata Shqiptare e Futbollit e konsideron një lajm të keq për futbollin shqiptar, vendimin e marrë nga ana e Komisionit të Disiplinës dhe Etikës pranë UEFA-s për të dënuar skuadrën e KF Skënderbeu me 10 vjet mospjesëmarrje në kompeticionet europiane të futbollit, shoqëruar me një sanksionin financiar prej 1 mln euro, pas akuzave pë trulim takimesh. Megjithëse ky nuk është një vendim përfundimtar, pasi do të kalojë edhe në shkallë të tjera të gjykimit, FSHF thekson se mbështet çdo vendim që i shërben integritetit të lojës dhe Fair-Play-t.

Sicred