KRYEFAQJA » LAJME » FLASIN EKSPERTËT: MË SHUMË TURISTË, POR JO MË SHUMË HOTELE.
Nevojat e turizmit dhe kërkesat e biznesit të turizmit

FLASIN EKSPERTËT: MË SHUMË TURISTË, POR JO MË SHUMË HOTELE.

Fluks i shtuar i turistëve në Shqipëri parashikohet edhe këtë për këtë vit nga agjencitë e turizmit në Shqipëri. Pavarësisht se ende jo në shifra, por në përkapje tendencash.

Ndërkohë që ngritja e resorteve për momentin përmendet në nivel projektesh, problemi që u has për herë të parë vitin e kaluar për mungesë kapacitetesh hoteliere, parashikohet të jetë edhe këtë vit.

E turistët janë pa dallim janë të shumtë si nga Europa Qendrore dhe Lindore, edhe ajo Perëndimore, këta të fundit më tepër për turizëm kulturor.

Sicred