KRYEFAQJA » LAJME » Fino: “Të kapërcejmë prapambetjen, të hedhim themelet e futbolli modern”
Fino: "Të kapërcejmë prapambetjen"

Fino: “Të kapërcejmë prapambetjen, të hedhim themelet e futbolli modern”

Kandidati Bashkim Fino premtoi se me zgjedhjen e tij futbolli do të hyjë në një etapë historike. “Të kapërcejmë prapambetjen” tha zoti Fino. Ai tha se futbolli shqiptar është i sëmurë për shkak të mosbesimit nga shjitblerja e ndeshjeve. Zoti Fino premtoi rritje fondesh, ndërsa zoti Duka sipas tij i ka keqpërdorur fondet e federatës. Ndër të tjera ai premtoi rritjen tre herë të fondeve të klubeve dhe mirëadministrim të të ardhurave ndërsa u shpreh “Të hedhim themelet e futbolli modern”. “Dashuria ime për futbollin” theksoi zoti Fino.

Sicred