KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » 17- 22 shtator, në Tiranë Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut. RTSH, i vetmi partner mediatik i tij

17- 22 shtator, në Tiranë Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut. RTSH, i vetmi partner mediatik i tij

Kërcënimi ndaj së vërtetës”, ky shqetësim aktual botëror, por edhe shqiptar përbën tematikën kryesore të filmave dokumentarë, por edhe artistikë që do të shfaqen në festivalin e 13 ndërkombëtar të filmit për të drejtat e njeriut nga data 17 deri në datën 22 shtator në Akademinë e Filmit dhe Multimedias Marubi, vendosur pranë ish-Kinostudios në Tiranë. Ngjarje për të cilën RTSH do të jetë i vetmi Media Partner, që do të pasqyrojë gjatë gjithë ditëve filmat që vijnë nga vende të ndryshme të botës si: Gjermania, Britania e Madhe, Italia, Spanja, Franca, Holanda, Hungaria, por edhe Japonia, Australia, Bolivia, Libani, Katari etj. Nuk mungojnë edhe dy filma nga Shqipëria e një nga Kosova.

Sicred