KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Festivali Europian i Këngës, priten të mësohen finalistët

Festivali Europian i Këngës, priten të mësohen finalistët

Sapo ka përfunduar interpretimi i këngëve të natës së parë i Festivalit Europian të Këngës që po mbahet në Tel Aviv. Në skenë u ngjitën këngëtarë nga Qipro, Mali i Zi, Finlanda, Polonia, Slovenia, Republika Çeke, Hungaria, Bjellorusia, Serbia, Belgjika, Gjeorgjia, Australia, Islanda, Estonia, Portugalia, Greqia dhe San Marino. Tashmë pritet të fillojë votimi dhe të mësohen finalistët. Festivalit Europian të Këngës po transmetohet drejtëpërdrejtë në RTSH 1 HD, RTSH Muzikë dhe Radio Tirana.

Sicred