KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Fest ’56, përfundon konkurimi
Fest '56, përfundon konkurimi

Fest ’56, përfundon konkurimi

Kanë përfunduar 14 këngët finale të natës së tretë të Fest ’56 dhe emocionet janë shtuar. Ka shumë dëshira dhe hamendje se kush do të jetë fituesi, por ai do të mësohet pak më vonë. Sikurse dihet fituesi do të përfaqësojë Shqipërinë në Festivalin Europian të Këngës që këtë vit do të zhvillohet në Lisbonë të Portugalisë më 18 maj. Ndërkaq në skenë është ngjitur për të përshëndetur festivalin Elsa Lila.

Sicred