KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Fëmijë të talentuar, në ekspozitë private pikture

Fëmijë të talentuar, në ekspozitë private pikture

Fëmijë të shkollave 9 vjeçare në kryeqytet, të talentuar në pikturë, organizuan privatisht një ekspozitë me punimet e tyre. Prindërit e tyre dhe ata vetë apelojnë ndaj institucioneve që pertej propagandës, mundësi të tilla t’u jepen realisht brenda institucioneve shtetërore.

Sicred