KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Etyd me dëborë

Etyd me dëborë

Dëbora e rënë ditët e fundit gati në të gjithë Shqipërinë ka sjellë peisazhe mahnitëse dhe për banorët e qyteteve të ndryshme ka qenë një mundësi argëtimi. Me pamjet e sjella nga operatorët e RTSH nga Shkodra, Korça dhe Kukësi përgatitëm etydin në vazhdim.

Sicred