KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » ENEDA TARIFA – FAIRYTALE REMIX

ENEDA TARIFA – FAIRYTALE REMIX

“Fairy Tale” dhe Eneida Tarifa, do të shoqërojë stinën e verës me ritme shpërthyese. Një version remix i
këngës fituese në festivalin e fundit të këngës në RTSH, me të cilën Shqipëria u përfaqësua në Eurosong,
sapo është publikuar në kanalin You Tube të RTSH.

Sicred