KRYEFAQJA » LAJME » Kulturë » Ekspozitë skulpture në Galerinë FAB
Ekspozitë skulpture, në Galerinë FAB, 4 korrik 2017

Ekspozitë skulpture në Galerinë FAB

Arti është një enë komunikuese dhe dialogu është katalizatori më i madh i artistëve të të gjitha kohërave. E tillë na vjen dhe ekspozita e çelur në galerinë FAB pas një udhëtimi të studentëve shqiptarë në eksplorim të monumenteve të antikitetit në Athinë. Me punime në skulpturë dhe grafikë studentët sjellin copëza antikiteti përmes skulpturave të tyre shoqëruar edhe nga nje konceptim bashkëkohor apo mbetje teknologjike. Ekspozita që ngerthen brenda mureve të galerisë Fab punët më të mira të 15 studentëve, nuk shmang një nderthurje të butë mes artit klasik dhe atij konceptual.

Sicred