KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Ekonomi thirrje biznesit: Akreditoni produktet!
Ekonomi thirrje biznesit: Akreditoni produktet!

Ekonomi thirrje biznesit: Akreditoni produktet!

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik Milva Ekonomi, këmbënguli që biznesi shqiptar të shohi me prioritet procesin e akreditimit të produkteve. Gjatë një takimi me biznese të ndryshme ajo tha se çertifikimi i mallrave e bën biznesin me konkurrues në tregun rajonal dhe atë europian. Zonja Ekonomi tha se produktet e akredituara janë garanci e dyfishtë, si për konsumatorët po ashtu edhe për vetë bizneset. Ato janpin mundësi për tu rritur, por mbi të gjitha rrit presionin që të ruhet cilësia e produkteve, tha Ministrja e Zhvillimit Ekonomik Milva Ekonomi. Në tre vitet e fundit numri i organeve të akredituar në Shqipëri është dyfishuar dhe peshën kryesore e mbajnë laboratorët testues.

Sicred