KRYEFAQJA » LAJME » Durrës, protesta për shkollën

Durrës, protesta për shkollën

Edhe për një periudhë ende të papërcaktuar, nxënësit e shkollës 9 vjeçare në Arapaj, Durrës, do vijojnë të marrin rrugën për në shkollat e tjera të Durrësit. Edhe pse godina e re ka përfunduar këtë verë, mungesa e bazës materiale do vazhdojë t’i mbajë jashtë dyerve të saj nxenësit e këtij fshati, që tregojnë mundimet e një viti të tërë shkollor.

Shkolla 9-vjecare “Myslim Hida” ka rreth 500 nxënës nga klasa e parë deri në të nëntën, e bashkevuajtes me femijet jane dhe prinderit e tyre

Burime nga Drejtoria Rajonale Arsimore bëjnë të ditur se shkolla nuk është akoma gati për nisjen e procesit mësimor pasi pritet pajisja me bazën material, ndërkohë që nuk ka ndonjë afat se kur mund të ndodhë kjo gjë.

Sicred