KRYEFAQJA » LAJME » “Downhill 2018”, sfida e rradhës për guximtarët

“Downhill 2018”, sfida e rradhës për guximtarët

Pas Edicionit të 3-të të Shtegut të Gjelbër, të apasionuarit pas biçikletës dhe garimit në natyrë, do të kenë shansin të provojnë veten në një tjetër garë, në atë të zbitjes, apo “Downhill”-it. Ky trofe mbarëkombëtar do të zhvillohet në 4 etapa dhe, i ftuar të martën në emisionin “Mirëmëngjes Shqipëri” në Rrjetin, organizatori Edvin Kasimati ka dhënë disa hollësi të kësaj gare. ” Kjo kodwr ka disa veçori, wshtw e vogwl por shumw e lartw si edhe pranw qytetit. Qw vjet kemi filluar shfrytwzimin e kwsaj kodre. Ky event wshtw i hapur pwr tw gjithw. Kryesisht çiklistët amatorw sepse pwr ata profesionistw ” Për Presidentin e Federatës Shqiptare të Çiklizmit, Skënder Anxhaku, këto veprimtari kanë një dimension social. ” Ky event ka si funksion edhe atw tw largimit sa mw shumw tw tw rinjve Si Kasimati, ashtu edhe Anxhaku, kanë bërë thirrje për më tepër vëmendje dhe mbështetje nga të gjitha Bashkitë, për promovimin e këtij sporti.

Sicred