KRYEFAQJA » LAJME » “Dorëheqja e Xhafës” polemika në komisionin e medias
"Dorëheqja e Xhafës" polemika në komisionin e medias

“Dorëheqja e Xhafës” polemika në komisionin e medias

I gjithë grupi parlamentar i Partisë Demokratike ka marrë pjesë sot në punimet e secilit komision parlamentar me një kërkesë të vetme: dorëheqjen e Fatmir Xhafës, Në komisionin e medias ku në rend dite ishte parashikuar të flitej për trashëgiminë kulturore, kreu i grupit parlamentar demokrat, Edmond Spaho, dhe deputetët demokratë, kanë thënë se nuk mund të shkohet në Europë kështu.
Deputetët e mazhorancës janë larguar nga mbledhja duke kërkuar disa minuta pushim, ndërsa më pas mbledhja ka vijuar me diskutime për rendin e ditës.

Sicred