KRYEFAQJA » LAJME » Ekonomi » Divjakë, Rama premton heqjen e TVSH për shoqëritë e përbashkëta
Divjakë, Rama premton heqjen e TVSH për shoqëritë e përbashkëta

Divjakë, Rama premton heqjen e TVSH për shoqëritë e përbashkëta

Kryeministri Edi Rama premton se do të heqë Tatimin mbi Vlerën e Shtuar (TVSH-në) për shoqëritë e bashkëpunimit bujqësor. Gjatë një vizite në Divjakë, zona e Myzeqesë më pjellorja në Shqipëri, zoti Rama ftoi fermerët që të bashkohen për të rritur produktet e tyre në tregun vendas dhe për eksport. Ai bëri të ditur se fermerët e zonës, e konsideruar hambari i Shqipërisë, do të përfitojnë mbi 100 milion Euro për të rritur cilësinë e produkteve bujqësore.

Sicred