KRYEFAQJA » LAJME » Delimitimi i zonave detare, Greqia dhe Shqipëria vazhdojnë bisedimet
Delimitimi i zonave detare, Greqia dhe Shqipëria vazhdojnë bisedimet

Delimitimi i zonave detare, Greqia dhe Shqipëria vazhdojnë bisedimet

U mbyll më 22 qershor 2018, në Athinë raundi i tretë i bisedimeve për delimitimin e zonave detare midis Shqipërisë dhe Greqisë. Sipas njoftimit zyrtar takimi ishte konstruktiv dhe u zhvillua në një klimë pozitive, miqësore dhe bashkëpunuese. Grupet negociatore do të vazhdojnë të punojnë për të gjetur një zgjidhje të qëndrueshme dhe në interes të të dyja palëve.

Sicred