KRYEFAQJA » LAJME » DAP: 623 persona janë emëruar nga shkurti në shtator
DAP: 623 persona janë emëruar nga shkurti në shtator

DAP: 623 persona janë emëruar nga shkurti në shtator

Departamenti i Administratës Publike ka publikuar të dhëna rreth emërimeve në shërbimin civil për periudhën Shkurt – Shtator 2018. Sipas tij gjatë kësaj periudhe janë emëruar 623 persona. Prej tyre 312 janë meshkuj dhe 311 femra. 523 emërime janë bërë me procedura konkurrimi. 160 kanë qenë lëvizje paralele dhe 102 me ngritje në detyrë. Në faqen e internetit www.dap.gov.al, kushdo që është i interesuar, mund të aplikojë për vende të lira pune në administratën publike.

Sicred
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com